The Superior Isle - It'S That Celinda Feeling.

Bra fasadputsning

Hitta trappstäd malmö.

Fint med putsad fasad

Jag tycker att det är så fint med putsad fasad , det är bland det finaste jag vet när det kommer till hus. Och när det är helt nyputsat så är det ännu finare. Ja det är verkligen så bra och något som är klassiskt och som håller sig länge. Så det är lite lättara underhåll när det är fasadputsning på huset och det är ju bara bra att det är lättare att ta hand om det.
Finns så många fina nyanser av färger som man kan putsa huset med och det gör att det blir så fint och så som man vill ha det. Jag tycker att det är vackert med ett ljust citrongult hus eller ljus gammelrosa fasad. Eller pistage grön färgad fasad. 

Mycket som är fint

Ja det är mycket som är fint och som man skulle vilja ha, det är härligt när man ser ett hus som nyligen är putsad för det blir så mycket finare och det kommer till sin rätt på ett helt annat sätt tycker jag. Ja det är ju så man vill att det ska vara och det är ju härligt när man går till det och kan få det att bli så som man hade tänkt det. 
Det finns så mycket som man kan göra när det kommer till hus och hem och inredning. Och det är ju kul att man kan hitta på så många olika saker och det gör att det känns så mycket finare än om man inte har gjort det. Så man får se till att hitta det som man gillar och som man tycker är fint och så får man göra det till sitt egna och få det att bli hemtrevligt så som man vill ha det.
För man ska ju trivas så det är lika bra att man gör det fint.